Reserveren

U kunt Villa Bon Vista reserveren voor twee tot zes personen. Aankomst op elke dag van de week (indien beschikbaar). Neem als u langer dan vier weken wilt blijven contact op over de mogelijke korting.

U kunt ook onze auto huren, die staat dan voor u klaar bij de villa: lekker makkelijk! Dit kunt u aangeven bij uw reservering. Optioneel regelen we de luchthaventransfers en een boodschappenservice voor de eerste hapjes en drankjes na aankomst en het ontbijt de volgende ochtend. Kies onderstaand uw vakantieperiode. We zetten deze dan gelijk 'in behandeling'. U ontvangt z.s.m. maar uiterlijk binnen één dag een bevestiging per e-mail, antwoord op uw eventuele vragen en info over de betaling. Als u eerst vragen heeft over het reserveren of meer info wilt, mail of bel ons dan gerust: 

+599 95632234 of info@villabonvista.nl.

 

  • Villa prijs per nacht vanaf € 200,-.
  • Haal en breng service naar het vliegveld € 75,-.
  • Autoverhuur Kia Picanto 2014 (automaat) € 40,- per dag.
  • Boodschappenpakket bij aankomst € 35,-  en het totaalbedrag voor de bestelde boodschappen. (Hierbij kan je een lijst met gewenste boodschappen aanleveren. Wij zorgen dat de boodschappen in de villa aanwezig zijn bij aankomst).