Over de Villa

 

De villa is vrijstaand gebouwd met een vrij en adembenemend uitzicht op de Tafelberg. Doordat de villa heerlijk op de wind gelegen is, is het op het overdekt terras heerlijk genieten. Buiten heeft u volop ruimte en keuze om in de zon of schaduw te zitten of liggen, aan de eettafel, in één van de deckchairs of op een ligbed. Om heerlijk af te koelen en te relaxen kunt u gebruik maken van de buitendouche en het zwembad met ingebouwde jacuzzi jets en relax plateau. Enjoy!

 

De villa is ruim, sfeervol en modern ingericht en voorzien van alle benodigde gemakken. De woonkamer met aansluitend eilandkeuken is ruim opgesteld. Doordat de villa is voorzien van schuifdeuren en shutterramen met ingebouwd horgaas waait het ook in de villa altijd lekker door. 

 

De villa is geschikt voor max 6 personen. U beschikt over drie grote slaapkamers, twee ervan met beide een eigen badkamer en er is een aparte gastentoilet. De Masterbedroom met aansluitend walk-in closet en luxe badkamer met ligbad en regendouche ligt aan de achterzijde van de villa, waardoor u ook vanuit hier een fantastisch vrij uitzicht heeft. De tweede slaapkamer gelegen aan de voorkant van de villa heeft aansluitend een separate badkamer. Ook deze badkamer is voorzien van een regendouche. De derde slaapkamer deelt deze badkamer. Alle slaapkamers zijn uiteraard voorzien van airco. 

Daarnaast is de villa volledig ommuurd en kunnen er twee auto's staan op de oprit. Verder is de villa voorzien van een  alarmsysteem.